Någon städar ett skrivbord.

Om oss

Vi är din städfirma i Upplands Väsby. Vi fokuserar på städning så att du kan fokusera på annat. För oss är kvaliteten på städningen det viktigaste.

Städfirma i Upplands Väsby

Vårt mål är att frigöra dig tid

Kleen Hem är en städfirma i Upplands Väsby. Vårt mål är att frigöra dig tid genom att erbjuda städtjänster så att du kan fokusera på annat. Genom att alltid vara två och två i vår städning levererar vi kvalité och en snabbare städning till våra kunder. Detta har gett oss en fördel mot våra konkurrenter som ofta använder sig av en person i sin städning som tar längre tid.

Vi ser alltid till att lyssna på dina behov och önskemål som du har med din städning. Vill du ha ett fastpris för städningen går detta självklart bra. Med våra kompetenta medarbetare utför vi alla sorters städuppdrag på ett professionellt och effektivt sätt. Vi har väldigt många nöjda kunder som vi har städat hos genom åren som du kan se i våra recensioner. Har du ett behov av städning kan du fylla i vårt formulär så kontaktar vi dig med ett ungefärligt pris.

Person dammsugar matta

Kleen Hem

Städning X2

Vi på Kleen Hem är unika i att vi städar alltid två och två oavsett hur litet uppdraget är. Detta leder till en mer noggrann och snabbare städning som våra kunder uppskattar enormt.

På det sättet behöver inte du som kund vänta i flera timmar på att städningen blir klar utan kan planera din dag som du vill. Vi är väldigt flexibla och lyssnar på dina önskemål och anpassar oss till hur du vill att städningen ska gå till. Vill du exempelvis få ett fast pris för din städning går detta att ordna utan problem.

Vitt skinande rent kök.